Six a Side

Family & Friends

Toernooi 2024

Do 9 mei

Organisatie: Hv de Terriers

Schrijf je in voor Friends & Family, Six a Side Toernooi 2024

Ook dit jaar staat Hemelvaartsdag weer in het teken van Six a Side met als thema de Olympische Spelen. Omdat we voor iedereen een leuke dag willen organiseren vragen we naar de samenstelling van je team zodat we je in een leuke en sportieve poule kunnen indelen. Friends & Family Six a Side is een dag voor jong en oud. Een leuke middag hockey, activiteiten voor de jongste jeugd, BBQ en een leuk feest met live muziek en DJ.

Het toernooi verkoopt al jaren uit, het aantal plekken is beperkt, wees er dus snel bij met je inschrijving zodat je deze gezellige dag niet mist

Net als vorige edities wordt alcohol vanaf 14:00 geschonken en niet direct bij de opening van het Six A Side toernooi! Op basis van je teamsamenstelling zal je in een competitie worden ingedeeld, in alle competities zijn prijzen te winnen, voor de eerste plaats maar ook voor het Best verklede team!

* De organisatie is nog in volle gang met het samenstellen van een programma en daarmee onder voorbehoud.

six-a-side
Aantal deelnemers:
Totale kosten:
€ 0,00
Let op: Deze totalen zijn puur indicatief voor je inschrijving. Kinderen t/m 12 jaar mogen kunnen mee-eten tegen een gereduceerd tarief, laat het aantal kinderen dat mee wil barbecue'en achter in de opmerkingen zodat we dit kunnen verrekenen. De inschrijving is pas compleet na het betalen van de Tikkie die je binnenkort zal ontvangen!